LAATSTE NIEUWS
Revisie Groep houdt geslaagd Symposium
02-05-2014
Symposium Revisie Groep 2 april 2014 Op 2 april jl. hield de Revisie Groep...
Lees meer
Wijzigingen ontslagrecht versneld ingevoerd
23-10-2013
Het akkoord dat dit najaar is  bereikt tussen VVD, PvdA, D66, CU en SGP o...
Lees meer
Wat verandert er in het ontslagrecht?
16-04-2013
Het Mondriaan akkoord en het ontslagrecht   Als het Sociaal Akkoord...
Lees meer
1 2 

Nieuw: oefenen met het doen van een assessment

Gepubliceerd op: 14-07-2011
Laatst bewerkt op: 18-08-2011

Hoe kan ik succesvol een assessment doen? Menigeen denkt: "Ik onderga het wel en zie dan wel wat eruit komt". Dat is jammer, want een assessment is wel degelijk te trainen. Door ervaring en dus vaardigheid op te doen,  ga je met meer zelfvertrouwen een assessment in en word je tijdens het eigenlijke assessment dus niet op het verkeerde baan gezet.

De Revisie groep biedt oefenmogelijkheden in het doen van assessments, zowel in deelaspecten als in het geheel. Informeer eens naar de mogelijkheden. We kunnen u een aanbod doen dat past bij uw wensen voor een verrassend vriendelijke prijs.

Nieuwsarchief

Revisie Groep begeleidt implementeren van Het Nieuwe Werken

Gepubliceerd op: 06-06-2011
Laatst bewerkt op: 18-08-2011

Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken (HNW)  kent  inmiddels vele varianten, maar één van de gangbaarste omschrijvingen is het plaats- en tijdonafhankelijk uitvoeren van kantoorwerkzaamheden. Bij HNW heeft de medewerker de mogelijkheid om op andere plekken (bijv. thuis of onderweg) te werken dan op het traditionele kantoor. Voor de werkgever betekent dit dat er minder werkplekken nodig zijn waardoor HNW voor de werkgever besparingen oplevert. De werknemer krijgt veel regelvrijheid: hij maakt zijn eigen planning en werkschema en kan op die manier werk- en privé-verplichtingen veel beter op elkaar afstemmen. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat veel werknemers hierdoor hun werk veel hoger gaan waarderen. Vanzelfsprekend vraagt Het Nieuwe Werken om andere werkafspraken tussen medewerkers en leidinggevenden en om nauwere afstemming tussen leden van een team.

Gedragsverandering

HNW vraagt om een gedragsverandering, zowel van de werknemer als van de werkgever. De werknemer zal eraan moeten wennen dat er in principe geen vaste werkplekken meer zijn. Het is vaak de bedoeling dat men op kantoor de collega's opzoekt die men op dat moment nodig heeft om vervolgens aan het werk te gaan. Dit hoeft niet per definitie steeds op dezelfde plek te zijn. Voor de werkgever betekent HNW dat er vertrouwen gegeven moet worden aan de medewerkers over het op te leveren resultaat binnen de tijd die ervoor staat. Vertrouwen is nodig omdat de manager de medewerker niet meer zo vaak op de afdeling heeft zitten en daarmee dus het directe toezicht kwijtraakt. De manager zal dus moeten sturen op resultaat (output) en niet meer of minder op aanwezigheid.


De nieuwe generatie medewerkers


De komende 10 jaar gaan in Nederland veel werknemers met pensioen. Ook de overheden worden daarmee geconfronteerd. Het werk dat zij doen en de kennis die zij hebben, zal moeten worden overgenomen. Voor het bedrijfsleven en (semi-)overheid is het dus belangrijk om de nieuwe generatie binnen te halen. Deze generatie is opgegroeid met diverse moderne media en sociale netwerken. Ze verwacht deze media en netwerken ook te kunnen gebruiken in het werk. Een organisatie die hier tijdig op inspeelt, heeft een grotere aantrekkingskracht.

De Revisie Groep begeleidt het implementatieproces

Invoering van Het Nieuwe Werken vraagt om een zorgvuldig implementatieproces.  De Revisie Groep begeleidt dit proces, waardoor u als klant er zeker van kunt zijn dat alle stappen op het juiste moment aan bod komen en op de goede manier worden gezet. Onze adviseurs kennen de voetangels en –klemmen en loodsen u door de verschillende invoeringsfases.
 

Nieuwsarchief
CMS | Sitemap | Webdesign & Copyright © 2011 - 2013 by Dille Design.