LAATSTE NIEUWS
Revisie Groep houdt geslaagd Symposium
02-05-2014
Symposium Revisie Groep 2 april 2014 Op 2 april jl. hield de Revisie Groep...
Lees meer
Wijzigingen ontslagrecht versneld ingevoerd
23-10-2013
Het akkoord dat dit najaar is  bereikt tussen VVD, PvdA, D66, CU en SGP o...
Lees meer
Wat verandert er in het ontslagrecht?
16-04-2013
Het Mondriaan akkoord en het ontslagrecht   Als het Sociaal Akkoord...
Lees meer
1 2 3 

Invoeren van Het Nieuwe Werken

Gepubliceerd op: 16-02-2012
Laatst bewerkt op: 16-02-2012

Drie tips voor succesvol invoeren van Het Nieuwe Werken

1. Bent u "thuiswerker" of leidinggevende? Stel dan de vraag: wanneer is goed goed genoeg? En de vervolgvraag luidt: voor wie is het goed genoeg? Bent u thuiswerker, weet dan dat de meeste mensen, inclusief uw leidinggevende, in een eerder stadium tevreden zijn met uw werk dan uzelf. Dus als u extra uren werkt om meer volume of kwaliteit te bereiken, dan doet u dat meestal voor uzelf. Voelt u zich daar goed bij: geen probleem, maar let wel op het gevaar van overpresteren en burnoutklachten.
2. Mensen met veel verantwoordelijkheidsgevoel zijn geneigd werk naar zich toe te trekken. Dat zorgt er vaak voor dat anderen werk naar u afschuiven. Meestal gebeurt dit onbewust, maar het gebeurt wel! Zij ontvangen geen signalen van u dat het u teveel is en zijn zich van geen kwaad bewust. Totdat het u teveel wordt. Voorkom dit door uw collega’s regelmatig te informeren waar u mee bezig bent en door goed na te denken voordat u extra taken accepteert. Natuurlijk ligt hier ook een verantwoordelijkheid voor uw collega’s en uw leidinggevende.
3. Tip 3 is speciaal voor leidinggevenden. Voer Het Nieuwe Werken stapsgewijs in en wees u ervan bewust dat niet iedereen even gemakkelijk met de nieuwe vrijheden weet om te gaan. Vooral mensen die veel steun ondervinden van diverse vormen van controle hebben vaak veel moeite met het wegvallen daarvan. Er is een groep mensen voor wie Het Nieuwe Werken minder geschikt is. Denk goed na of u ook die groep wilt "meenemen". Misschien kunt u alternatieven bieden.

Nieuwsarchief

Revisie biedt begeleiding voor de startende manager

Gepubliceerd op: 25-01-2012
Laatst bewerkt op: 25-01-2012

Als startende manager wordt u geconfronteerd met heel veel nieuwe dingen. Het is heel begrijpelijk dat u de kunst niet meteen vanaf dag één beheerst. Het is dan ook zeker geen zwaktebod om in de beginperiode hulp in te roepen. Revisie Groep biedt die hulp. De soort ondersteuning, de intensiteit, de duur enz. bepaalt de klant. Wij zijn van vele markten thuis: coaching, training, supervisie, sparring, mengvormen, u zegt het maar. Revisie Groep kan het bieden. 

Nieuwsarchief

Gratis personeelsscan bij de Revisie Groep

Gepubliceerd op: 19-01-2012
Laatst bewerkt op: 24-01-2012

Als u speelt met de gedachte om een professioneel bureau in te schakelen om te achterhalen waarom de prestaties van een team of een medewerker achterblijven, dan is dit uw kans. De Revisie Groep voert tijdelijk een gratis analyse uit en brengt hier een professionele rapportage over uit, als deze personeelsscan  wordt opgevolgd door een concrete interventie-opdracht. Denkt u daarbij aan teamtraining of -coaching, individuele begeleiding, gedragstraining, mobiliteitsactiviteiten enz. Is uw belangstelling gewekt? neem vrijblijvend contact met ons op. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Nieuwsarchief

Reorganiseren of kleinere veranderingen doorvoeren?

Gepubliceerd op: 02-01-2012
Laatst bewerkt op: 02-01-2012

Is 2012 het jaar waarin u gaat reorganiseren of kleinere veranderingen gaat doorvoeren? De Revisie Groep kan u ondersteunen bij vrijwel alle aspecten die met personeel te maken hebben. Dat kan variëren van outplacements, individueel of collectief, tot prestatieverbetering van uw medewerker of team. Kijk op onze website voor de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op. Maak 2012 tot het jaar waarin u de maatregelen doorvoert, die u al lang in gedachten had. De Revisie Groep wenst u daar veel succes bij!
 

Nieuwsarchief

Een loopbaanadviestraject geeft inzicht

Gepubliceerd op: 30-11-2011
Laatst bewerkt op: 30-11-2011

Juist in deze tijd is het belangrijk dat u inzicht heeft in de competenties en de affinitieiten van uw medewerkers. Maar al te vaak komt het voor dat een medewerker minder goed in zijn vel komt te zitten en gaandeweg minder productie levert. Het lijkt een proces waarop u nauwelijks invloed heeft. Niets is minder waar! Met een loopbaanadviestraject krijgt uw medewerker maximaal inzicht in zijn professionele functioneren. Dat doet vaak wonderen: de medewerker komt weer fris in zijn werk te staan of komt tot het inzicht dat het beter is om te kiezen voor mobiliteit. Daarmee houdt u greep op de prestaties van uw personeel. Het is toch uiteindelijk het menslijk kapitaal dat het verschil uitmaakt tussen middelmaat en excellentie!  

Nieuwsarchief

De mens als motor van uw organisatie

Gepubliceerd op: 21-11-2011
Laatst bewerkt op: 21-11-2011

Investeren in mensen kost geld
Niet investeren kost kapitalen!

Het lijkt er de tijd niet naar, maar toch investeert een aantal bedrijven juist nu in hun mensen. Waarom? Om straks niet te worden geconfronteerd met de constatering dat er te weinig mensen zijn met de juiste competenties. Regeren is immers vooruit zien? De Revisie Groep ondersteunt u graag als u zich aansluit bij deze groep verstandige ondernemers of instellingsdirecties. Wij kunnen bijv. met een gericht ontwikkelassessment de competenties van uw medewerkers in beeld brengen en van daaruit een programma opstellen voor deskundigheidsbevordering. Meer meten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gersprek.

Nieuwsarchief

Bent u toe aan wat anders? Doe de loopbaanscan

Gepubliceerd op: 15-07-2011
Laatst bewerkt op: 28-10-2011De Loopbaanscan is een compact en doeltreffend traject van Joosten & Partners Zwolle, dat in korte tijd helderheid biedt over wat u kunt en wilt. Het biedt een combinatie van een grondig intakegesprek een uitgebalanceerde combinatie van tests en twee verdiepende sessies. Het geheel wordt afgesloten met een schriftelijke rapportage. In een doorlooptijd van enkele weken verzamelt u met een vaste adviseur genoeg ingrediënten en vertrouwen om de regie over uw loopbaan te nemen. Meer weten over de Loopbaanscan? Klik hier.
 
Interesse? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een kosteloos oriënterend gesprek.

Nieuwsarchief
CMS | Sitemap | Webdesign & Copyright © 2011 - 2013 by Dille Design.