LAATSTE NIEUWS
Revisie Groep houdt geslaagd Symposium
02-05-2014
Symposium Revisie Groep 2 april 2014 Op 2 april jl. hield de Revisie Groep...
Lees meer
Wijzigingen ontslagrecht versneld ingevoerd
23-10-2013
Het akkoord dat dit najaar is  bereikt tussen VVD, PvdA, D66, CU en SGP o...
Lees meer
Wat verandert er in het ontslagrecht?
16-04-2013
Het Mondriaan akkoord en het ontslagrecht   Als het Sociaal Akkoord...
Lees meer

Specialisten in personeel en arbeid

Als Revisie Groep zijn wij actief op het gebied van personeel en arbeid. Naast outplacements, re-integratietrajecten, loopbaanadviezen, coaching en assessments verzorgen wij ook de HRM-aspecten bij veranderingstrajecten en reorganisaties. Ook voor prestatieverbetering kunt u bij ons terecht. Wij combineren de expertise van twee bedrijven, waardoor wij u kwalitatief uitstekend maatwerk kunnen bieden tegen een zeer redelijke prijs. Wij gaan met u in gesprek over uw vraag of probleem, voeren desgewenst een gedegen probleemanalyse uit, waarna wij de activiteiten onderbrengen bij het juiste bedrijf. Ongeacht welk bedrijf dat is: wij werken altijd mensgericht en respectvol en wij voeren ons vak uit met echte, bevlogen professionals. De Revisie Groep bestaat uit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

U kunt rekenen op een zeer hoog kwaliteitsniveau. Ongeacht welke vraag of probleem u heeft, door ons netwerkconcept kunnen wij u altijd voorthelpen. Naast outplacements en re-integratietrajecten geldt dat ook voor assessments, verzuimbegeleiding en Arbo-dienstverlening, arbeidsdeskundige rapportage of advisering, arbeidsrechterlijke ondersteuning, enz.Voor trajecten gericht op organisatieverandering en diverse trainingen op maat kunt u eveneens bij ons terecht.

Onze hands-on benadering

Werken met mensen vraagt een zorgvuldige benadering. Wij werken daarom niet vanuit één theorie of model, maar maken gebruik van verschillende inzichten.  Wij werken “hands on”, met een nuchtere insteek en met nadruk op praktische toepasbaarheid.  U krijgt na afloop de dingen waar u om heeft gevraagd en die passen bij de aard van de opdracht, met een transparante verantwoording van onze werkwijze en bruikbare adviezen voor de toekomst.

Meer weten? Neem contact met ons op.

 

 

CMS | Sitemap | Webdesign & Copyright © 2011 - 2013 by Dille Design.