LAATSTE NIEUWS
Het nieuwe ontslagrecht
13-04-2015
Het nieuwe ontslagrecht komt er aan. Hieronder hebben we de hoofdpunten uitgel...
Lees meer
JP Mens & Organisatie begeleidt bij de invoering van HNW
31-03-2015
Het Nieuwe Werken Het Nieuwe Werken (HNW)  kent  inmiddels vele ...
Lees meer
VerzuimService Desk biedt complete Arbo-dienstverlening
31-03-2015
Ziekteverzuim kost veel geld en is buitengewoon lastig voor de leidinggevende,...
Lees meer

Specialist in Loopbaandienstverlening

 

Een gerenommeerde naam op loopbaangebied

Joosten & Partners Loopbaandiensten is een gerenommeerde  speler op het gebied van loopbaanadviestrajecten, outplacements, assessments, re-integratietrajecten, coaching enz. Met een mensgerichte,  respectvolle benadering krijgt de cliënt waar hij recht op heeft. Gevolg: een hoge klanttevredenheid en een hoog slagingspercentage van de trajecten.

Erkende kwaliteit

Joosten & Partners Loopbaandiensten is opgericht in 1986 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een landelijk werkend loopbaanadviesbureau met hoofdvestigingen in  Zwolle en Rotterdam. Joosten & Partners Loopbaandiensten richt haar dienstverlening zowel op de profit- als de non-profitsector.

Bevlogen professionals

Joosten & Partners Loopbaandiensten werkt uitsluitend met gekwalificeerde senior-adviseurs, die allemaal beschikken over een zeer ruime ervaring. Zij begeleiden de deelnemer naar krachtig en bezield functioneren in een bestaande of nieuwe betrekking. In een vertrouwelijke één op één setting krijgt iedere deelnemer de ruimte en aandacht die hij nodig heeft. Achter de schermen werkt het hele team aan het verwezenlijken van de gewenste stappen. De interne samenwerking van onze specialisten biedt de meerwaarde van Joosten & Partners Loopbaandiensten. Ieder blijft zich vanuit zijn specialisme ontwikkelen en inspelen op nieuwe vragen. Deskundigheid met passie is het resultaat.

 

Tevreden klanten

Nieuwe contacten met Joosten & Partners Loopbaandiensten komen vaak voort uit de goede ervaringen van eerdere klanten. Joosten & Partners Loopbaandiensten vindt het erg belangrijk dat de klant “de klik” voelt met de adviseur. Daarom wordt ieder nieuw contact eerst uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. Dat gesprek is altijd kosteloos.

Vestigingen in meerdere plaatsen

Joosten & Partners Loopbaandiensten is actief in meerdere plaatsen in Nederland. Wilt u weten of u "om de hoek" bij ons terecht kunt? KLIK HIER

CEDEO en OVAL

Professionele bureaus die aangesloten zijn bij een serieuze brancheorganisatie krijgen erkenning op basis van aangetoonde kwaliteit. Joosten & Partners is  medeoprichtster lid van de Nederlandse Organisatie van Bureaus voor Outplacement en Loopbaanbegeleiding (NOBOL), tegenwoordig actief onder de naam OVAL. Daarnaast is Joosten & Partners CEDEO-erkend. Stichting CEDEO onderzoekt als onafhankelijke organisatie de klanttevredenheid, de kwaliteit en de continuïteit. Al jaren komt Joosten & Partners uitstekend uit dit onderzoek naar voren.


Meer weten over Joosten & Partners? Klik op het logo


 

CMS | Sitemap | Webdesign & Copyright © 2011 - 2013 by Dille Design.